Wat is silica stof precies?

April 15, 2024
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is silica stof precies?

Vrienden, vandaag gaan we het hebben over een magische stof.
Het heeft ook uitstekende corrosiebestendigheid en elektrische isolatie eigenschappen.
Wat is silica stof precies?
Allereerst moeten we weten dat het siliciumgehalte van silica stof maar liefst 96% bedraagt en dat het verzachtingspunt dicht bij 1700°C ligt.Dit betekent dat het lange tijd kan worden gebruikt bij hoge temperaturen van 1000 °C, zelfs voor kortdurend gebruik bij hoge temperaturen van 1200 °C..Hoe zit het met het feit dat het bestand is tegen hoge temperaturen en zoveel voordelen heeft?In feite heeft dit te maken met de materiaalkenmerken en structuur van silica stof.Het belangrijkste bestanddeel van silica stof is silica..Dit materiaal heeft een goede hoge temperatuur weerstand.Hoe hoger het verzachtingspunt, hoe beter de hoge temperatuur weerstand. Tegelijkertijd, silica stof heeft ook een goede chemische stabiliteit.Elektrische isolatie eigenschappen en lage thermische krimp.Dit zijn de superieure eigenschappen in hoge temperatuur omgevingen.Naast hoge temperatuur omgevingen, is silica stof ook veel gebruikt in de aardolie raffinage, luchtvaart en andere gebieden.Als brandwerend stof van anorganische vezels dat bestand is tegen hoge temperaturen.
Silica stof kan niet alleen worden gebruikt voor het maken van warmte-isolatie lagen, vuurvaste materialen, enz. Het kan ook worden gebruikt voor het maken van brand dekens, rookkappen en andere brandbeschermingsfaciliteiten.Bescherming van mensenlevens en eigendomsveiligheidKortom, silica stof is een zeer magische stof. Uitstekende prestaties in verschillende hoge temperatuur omgevingen en speciale velden.
Als u geïnteresseerd bent in deze stof, voel je vrij om ons te raadplegen
We zullen u van ganser harte dienen!

laatste bedrijfsnieuws over Wat is silica stof precies?  0 laatste bedrijfsnieuws over Wat is silica stof precies?  1 laatste bedrijfsnieuws over Wat is silica stof precies?  2 laatste bedrijfsnieuws over Wat is silica stof precies?  3