Wat zijn de eigenschappen van gemeenschappelijke siliconedoek?

November 25, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de eigenschappen van gemeenschappelijke siliconedoek?

Wat zijn de eigenschappen van gemeenschappelijke siliconedoek?

De siliconedoek heeft uitstekende hittebestendigheid, hoge isolatieprestaties, en weer het verouderen het elastomeer van het weerstandspolymeer. Het samengestelde materiaal wordt gevormd door met glasvezel met een laag te bedekken, die een krachtig, multifunctioneel nieuw samengesteld materiaal is. Het is wijd gebruikt op de ruimtevaart, chemische industrie, materiaal het op grote schaal van de machtsgeneratie, machines, metallurgische niet-metalen uitbreidingsverbindingen, en andere gebieden.

Silicone Met een laag bedekte Stoffeninleidingen

Gebruikt de Suntexsilicone met een laag bedekte stof vlakte, keperstof, of satijn geweven die glasvezelstof, dan met speciaal geformuleerd siliconerubber met een laag wordt bedekt aan zij of dubbele kanten één. Het heeft vele eigenschappen, zoals hittebestendige, vuurvaste, waterweerstand, elektrische isolatie, chemische weerstand, schuringsweerstand, en UV of weerbestendigheid. Beschikbaar in een grote verscheidenheid van kleuren, zoals zilveren, grijze, rode, witte, gele, zwarte of andere kleuren. De siliconestof wordt vaak gebruikt voor brandbeveiliging, hitteisolatie, en toepassingen op hoge temperatuur.

 

Toepassingen van Silicone Met een laag bedekte Stoffen en Textiel

1. Verwijderbare isolatiejasjes, dekens, matras en stootkussen.

2. Branddeuren, brandgordijnen, lassen & branddekens.

3. Thermische isolatiebarrières, hitteschild.

4. De verbindingen van de stoffenuitbreiding, de schakelaar van de stoffenkanalisatie.

5. Gordijn voor het drogen, het verwarmen of het koelen tunnel.

6. Verpakkende isolatie voor pompen, filters, uitwisseling, pijpleiding, kleppen, vorstbescherming, enz.

7. Elektroisolatie.

8. Transportband.

9. De stof van het vlambewijs.

 

 

Één Zijsilicone Met een laag bedekte Glasvezelstof - Verwijderbare Thermische Isolatiejasjes, Dekensmateriaal

 

Suntex één opgeruimde siliconedoek is een vuurvast die materiaal met een laag van silicone aan één kant van de glasvezeldoek met een laag wordt bedekt, en de overkant is niet met een laag bedekt met silicone. De siliconestof zet de brand voort - vertrager, vlam - vertrager, weerstand op hoge temperatuur, en warmteisolerende kenmerken van glasvezeldoek. De siliconedeklaag maakt de doek waterdicht, oliebewijs, corrosie en schuringsweerstand, rook en gas het verzegelen, enz. Onze siliconestof wordt gemaakt van hoogte - kwaliteitssilicium en glasvezelstof, die corrosiebestendige, schuringsweerstand, scheurweerstand is, en gemakkelijk te snijden en te naaien. Het is zeer geschikt voor gebruik als materiaal voor verwijderbare thermische isolatiejasjes, dekens.

 

De voordelen van één kant bedekten siliconestof met een laag
1. Goede brandweerstand en vlamvertraging in temperatuur de op hoge temperatuur en lage omstandigheden.
2. Hittebestendige en thermische isolatie.
3. Verbeter werkend thermisch milieu, bescherm arbeiders tegen wordt gekwetst door hitte.
3. De chemische productenweerstand omvat zuur en alkali, uitstekend water en olieweerstand.
4. Hoog duurzaam schurings bestand, langer leven.
5. Met hoge weerstand, flexibel en zacht, gemakkelijk te snijden en te naaien.

 

De toepassingen van één kant bedekten siliconestof met een laag

Verwijderbare en thermische isolatiedeken, jasjes, dekking, en stootkussens.
De de lassengordijnen en dekens, krimpen tunnelsgordijn.
De uitbreidingsverbinding van de siliconestof.
Hitteschilden.

 

 

Twee Kantensilicone Met een laag bedekte Glasvezel

De tweezijdige siliconestof is gebaseerd op glasvezeldoek, en dan zijn beide kanten van de glasvezel met een laag bedekt met silicone. De de verhogingssterkte van de silicone rubberdeklaag niet alleen maar ook verstrekt uitstekende weerstand tegen hitte, chemisch product, water en schuring. Er is veel gebruik voor tweezijdige siliconestof, zoals lassendekens, branddekens, verwijderbare isolatiejasjes, uitbreidingsverbinding, enz.

 

Onze tweezijdige siliconestof wordt gemaakt van hoogte - doek van de kwaliteits de ononderbroken glasvezel en siliconedeklaag. U kunt deze siliconedoek in een lassendeken maken. De siliconestof is flexibeler en rendabel, heeft het meer keus ook voor de met een laag bedekte kleur. Het kan velen hebben deklaagopties kleuren. Deze deken van het glasvezellassen kan beschermt uw personeel, materiaal en werkplaats terwijl het lassen. Het kan zeer goed biedt thermische bescherming tegen vonken en spat. Natuurlijk, Suntex-maakt de fabriek ook vuurvaste dekens en lassendekens. De belangrijkste producten zijn vlam - de branddekens van de vertragersglasvezel, de branddekens van de siliconeglasvezel, de acryldekens van het glasvezellassen, de Polyurethaan met een laag bedekte deken van de glasvezelbrand, de grafiet met een laag bedekte dekens van het glasvezellassen, en hoge kiezelzuur vuurvaste dekens. Suntex kan metaaldichtingsringen op de lassendeken volgens klantenbehoeften toevoegen.