Wat over de lassendekens?

November 30, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Wat over de lassendekens?

 

De gemeenschappelijke Lassendekens omvatten acryl met een laag bedekte glasvezeldoek, siliconedoek, polyurethaan met een laag bedekte glasvezeldoek, grafiet met een laag bedekte glasvezeldoek, kiezelzuurdoek, enz.

 

Voorzorgsmaatregelen voor het kopen van Lassendekens:

1. Weerstand op hoge temperatuur

Bekijkend de weerstand op hoge temperatuur van de vuurvaste doek, gebruik een toorts bij 20mm~30mm in de verticale richting van de vuurvaste doek te branden, en het zal worden gekwalificeerd als het door geen brand 30 minuten zal branden of vangen.

2. De afwijking en weft dichtheid van de vuurvaste doek

Bekijk de afwijking en weft dichtheid van de vuurvaste doek. Als de afwijking en weft dichtheid te dun zijn, zullen de het verzegelen prestaties zeer slecht zijn, veroorzakend de lassenslakken om de vuurvaste doek te doordringen en persoonlijke brandwonden te veroorzaken.

 

Zes kenmerken van Lassendekens:

1. Bestand, vuurvast en vlam op hoge temperatuur - de vertrager, zal geen druppeltjes wanneer blootgesteld aan open vlammen produceren, niet door branden en zal branden, gebruikt voor hoge en lage temperaturen -50°C-1000°C.

2. Het heeft uitstekende hittebestendigheid, koude weerstand, ozon, licht en weer het verouderen weerstand.

3. Het heeft hoge isolatieprestaties.

4. De goede chemische weerstand, olieweerstand, de weerstand van de olievlek, verzegelde en maakt, waterdicht en kan worden geschrobd.

5. Mechanische sterkte met hoge weerstand, goede, zacht en taai, gemakkelijk te snijden en te verwerken.