Een populair gebruik voor samenstellingen: EV batterijdozen

June 30, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Een populair gebruik voor samenstellingen: EV batterijdozen

Een populair gebruik voor samenstellingen: EV batterijdozen

laatste bedrijfsnieuws over Een populair gebruik voor samenstellingen: EV batterijdozen  0
De productie van voertuigen door batterijen worden aangedreven is op de stijging die de laatste jaren geweest. De ontwikkeling van elektrische voertuigen heeft zeer de toepassing van de dozen van de samengesteld materiaalbatterij bevorderd. De batterijdoos of het batterijgeval worden hoofdzakelijk gebruikt om multi-celbatterijen te houden en te beschermen. De traditionele materialen voor batterijdozen zijn aluminium en staal. Nochtans, kan lichtgewicht van samengestelde materialen de zwaarte van batterijpakken compenseren en beduidend de prestaties van elektrische voertuigen die, dus wijd verbeteren om worden gebruikt om batterijdozen voor elektrische voertuigen te vervaardigen. Er zijn vele soorten grondstoffen en productieprocessen, enkel om enkelen te noemen.
laatste bedrijfsnieuws over Een populair gebruik voor samenstellingen: EV batterijdozen  1 laatste bedrijfsnieuws over Een populair gebruik voor samenstellingen: EV batterijdozen  2
IDI International Composites Corporation van de Verenigde Staten heeft de materiële reeks van FLAMEVEX ontwikkeld, die speciaal voor de vervaardiging van batterijdozen voor het elektrische voertuig (EV) en markten de nieuwe van het energievoertuig (NEV) wordt ontworpen. LANXESS van Duitsland een glasvezel versterkte plastic batterijdoos voor een reeks elektrische voertuigen in Zuid-Korea heeft ontwikkeld. De Koolstof van SGL van Duitsland is begonnen bovenkant en bodemlagen batterijdozen voor Noordamerikaanse autofabrikanten van van de koolstofvezel en glasvezel samenstellingen te veroorzaken. Britse bedrijftrb heeft de Lichtgewichtstructuren bijlagen van de koolstof de vezel versterkte plastic batterij voor een vloot van elektrische bussen ontwikkeld. Elke bus is uitgerust met zes 74 kilowattsbatterijen, en elke batterij weegt 550 kilogram.
laatste bedrijfsnieuws over Een populair gebruik voor samenstellingen: EV batterijdozen  3
Is Suntex Samengesteld Industrieel Co., Ltd gespecialiseerd in het maken van veilige hittebestendige textiel.
Onze fabriek is in Jiangsu, China, dat een sterke traditie die van die textiel heeft maken met een ervaren aantal arbeidskrachten wordt gecombineerd.